PEACH CORNER er et udstillingssted for dansk og international keramik. Med skiftende kuraterede udstillinger og et ’Wunderkammer’ med særligt udvalgte værker vil PEACH CORNER give publikum mulighed for at møde vidt forskellige tilgange til leret og en mangfoldighed af keramiske udtryk. PEACH CORNER er et dynamisk forum for kunstnerisk materialisering i ler og udfolder det keramiske fagområde på tværs af kunsthåndværk, design og billedkunstneriske udtryk. 

 

PEACH CORNER er et kunstnerdrevet udstillingssted initieret i forening af tolv keramikere. PEACH CORNER er drevet af: Amalie Vöge Jensen, Anne Tophøj, Bente Skjøttgaard, Gitte Jungersen, Hilda Piazzolla, Jeppe Søndergaard Hansen, Karen Kitani Harsbo, Katarina Egsgaard, Martin Bodilsen Kaldahl, Ole Jensen, Petra Dalström og Turi Heisselberg Pedersen

 

Peach Corner er støttet af Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Ellen og Knud Dalhoff Larsens Fond, Frederiksberg Fonden, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design, Lemvigh-Müller Fonden, Knud Højgaards Fond, Beckett Fonden og Augustinus Fonden.